Március 15-ei rendezvény

2024.03.05. 18:00

Elterelik a buszokat Pápán

Rendezvény miatt terelt útvonalon közlekednek az autóbuszok a városban március 15-én, pénteken – tájékoztatott a közlekedési társaság.

Benkő Péter

Elmondták, reggel 7 óra 40 perc és délután 12 óra 30 perc között lezárják a Jókai Mór utcának a Szalmavári utca és a Böröczky domb közötti szakaszát, ezért az érintett helyközi és helyi járatok más útvonalon közlekednek.

A helyközi járatok kimaradó megállóhelyei a kórház és a Budai Nagy Antal utca, az ideiglenes megállóhely a Közgazdasági Szakközépiskolánál lesz. A változások helyközi viszonylatban a 7912-es és a 7940-es járatokat érintik.

Ugyancsak kimaradnak a 2-es helyi járatok kórház, Szalmavári utca és Budai Nagy Antal utca megállói, a 8A és a 8B helyi járatok Március 15. tér, kórház, Szalmavári utca és Budai Nagy Antal utca megállói, valamint a 12-es, 14-es és 16-os autóbuszok kórház és Budai Nagy Antal utca megállóhelyei a fenti időszakban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában