Olvasónktól

2024.03.07. 19:00

Veszprémi diákok sikerei a gasztroversenyen

A VSZC Jendrassik-Venesz Technikum turizmus-vendéglátás tanulói a felcsúti 11. Letenyey gasztronómiai versenyen káprázatos, szép sikert értek el.

Pincér kategória: első helyezés, vándorserleg, különdíj: a legszebb protokoll felszolgálás: Kovács Dzsenifer, Fehér Kinga, felkészítő oktató: Hartmann Ferenc. Cukrász: első helyezés, vándorserleg, különdíj: a legszebben dolgozó csapat és a balatongyöröki Promenád Kávéház és Cukrászda fagylaltkurzusán való részvétel:  Zörgő Vivien - Bedők Tamás, voktató: Sörös-Virág Ildikó és Gergely György. Szakács: második helyezés. A verseny margójára: a felcsúti csapat nyerte ezt a kategóriát, de a zsűri elmondása alapján volt mit megbeszélni, a mi fiaink 1 ponttal maradtak le az első helyről. Ezüstérem: Simonyai Zsombor - Vaczkó Máté, felkészítő oktató: Hartmann Ferenc.

Fotó: olvasó

A 11. Letenyey gasztronómiai verseny helyezettjei: pincér kategória I. hely Veszprémi Szakképzési Centrum Jendrassik-Venesz Technikum, II. hely Székesfehérvári Szakképzési Centrum Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola, III. hely Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Dobos C. József Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola. Cukrász kategória: I. hely Veszprémi Szakképzési Centrum Jendrassik-Venesz Technikum, II. hely Felcsúti Letenyey Lajos Gimnázium Technikum és Szakképző Iskola, III. hely Tatabányai Szakképzési Centrum Kereskedelmi, Vendéglátó és Idegenforgalmi Technikum és Szakképző Iskola. Szakács kategória: I. hely Felcsúti Letenyey Lajos Gimnázium Technikum és Szakképző Iskola, II. hely Veszprémi Szakképzési Centrum Jendrassik-Venesz Technikum, III. hely Győri Szakképzési Centrum Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum.

Hartmann Ferenc

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában