Cáfolva a városi mendemonda

2024.04.05. 16:00

Áldozó Tamás: Nem lesz adóemelés Pápán (videó)

Cáfolja az adóemelésről szóló városi mendemondákat Áldozó Tamás, Pápa polgármestere. A városvezető egy nemrég közzétett videóban elmondta, a választási kampány közeledtével az ellenzék próbálja kiforgatni a szavait.

Haraszti Gábor

– Fontos az, hogy a választások közeledtével egyre több érzékeny téma kerül napirendre – hívta fel a figyelmet Áldozó Tamás. – Fontos az, hogy az elhangzott nyilatkozatokat mindig az összefüggésükben és eredeti állapotukban értelmezzük. A helyi gyurcsányista sajtó és a helyi gyurcsányista jelöltek megpróbálják kiforgatni azokat a szavaimat, amiket a Pápa és Vidéke újságban olvashattak.

Áldozó Tamás tiszta vizet öntött a pohárba
Áldozó Tamás tiszta vizet öntött a pohárba
Fotó: Facebook

Épp ezért most – de az egész választási kampány szempontjából utoljára – szeretném azt elmondani, hogy Pápán nem lesz adóemelés. Nem lesz adóemelés, hiszen az elmúlt években sem volt, sőt, ha visszatekintek az elmúlt évekre, akkor azt mondhatom, hogy a lakossági adót előbb csökkentettük, majd volt olyan, amit megszüntettünk, hiszen ma már Pápán nincsen garázsadó. Adót az akar emelni, aki új feladatokat akar meghatározni a város számára. Ezek nem mi vagyunk, a mi ajánlatunk egyértelmű. Mi ebben a városban berendezkedtünk, azokat a szolgáltatásokat kínáljuk a pápaiaknak, amiket eddig, azokat a rendezvényeket, amiket eddig, azt a megbízható, az élet minden területén kiterjedő alapos munkát, amit eddig. Egy a város, közös a jövőnk – zárta tájékoztatóját a polgármester.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában