Környezetrendezés

2024.04.15. 18:00

Egyre szebb a devecseri Berta park

A napokban a Berta parki beruházást követően folytatódott a környezet rendezése az új rendelők mellett és az Ótemető gyalogosátjárójánál.

Tóth B. Zsuzsa

A Városüzemeltetési Kft. ideiglenesen helyreállította a régi, megmaradt, illetve még menthető gyeprácsokkal a parkolót, amely így teljes terjedelmében újra használható. Ugyanakkor a régi, hiányos gyeprácsos felületet új gyeprácsokkal újra kell rakni a jövőben, mivel a pótlás a régiekből már nem lehetséges – jelezte közösségi oldalán Ferenczi Gábor polgármester. 

Egyre szebb a Berta park környezete
Fotó: önkormányzat

Az Ótemető Berta park felőli, néhány éve megnyitott átjárójánál a kaput áthelyezték a most elkészült járda nyomvonalába, a tervek szerint a rendelőkből a villanyt földkábellel átvitetik a szomszédos, kocsibeállóként funkcionáló épülethez, hogy legyen lehetőség oda is lámpákat és kamerákat szereltetni. A kocsibeállók mögötti részt megszabadítják a növényzettől, az épületet veszélyeztető fáktól.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában