Több figyelmet érdemel

2024.04.06. 12:00

Fejleszteni kell a diszeli városrészt

Lasztovicza Máté, a Fidesz polgármesterjelöltje szerint a diszeli városrész leválása témájában a város teljes lakosságának részére kellene kiírni a népszavazást.

Tóth B. Zsuzsa

– Egy ilyen elhatározást népszavazásnak kellene megelőznie, és kérdéses, hogy például a Dobó-lakótelepen vagy a belvárosban élő lakók miként döntenének. 

Lasztovicza Máté szerint a diszeli városrészre ráfér a fejlesztés
Fotó: Tóth B. Zsuzsa/Napló

- Viszont már több alkalommal egyeztettem a Fidesz diszeli jelöltjével, Horváth Miklósnéval arról, hogy amennyiben a választók bizalmát elnyernénk a június 9-ei önkormányzati választáson, Diszelt mindenképpen visszahoznánk a város vérkeringésébe. A mostaninál sokkal több figyelmet érdemel, több fejlesztésre adnánk lehetőséget, és több helyi programot kellene szervezni a közösségi házban. Az elmúlt években nem sok minden valósult meg Diszelben mindabból, amire igény lett volna. Megpróbálnánk Diszelt Tapolcához hasonlóan nagy mértékben fejleszteni – mondta Lasztovicza Máté.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában