Fáklyával a kézben csobbantak

2024.04.15. 14:00

Fürdőzött a jogászegylet és a Balatoni Kör elnöke is a Jegesmedvékkel a Balatonban (képgaléria)

Fürdőzött Kovácsfiné Nagy Judit fellebbviteli főügyészségi ügyész, vezetőhelyettes ügyész, Veszprém vármegyei jogászegyleti elnök és Pach Gábor, a Balatoni Kör elnöke is a Pribék István tréner vezette Balatoni Jegesmedvékkel a még hideg Balatonban az elmúlt hétvégén egyik este, amikor a résztvevők fáklyákkal a kézben mentek a tóba a Budatava strandon.

Kovács Erika

Mindenki részt vett a fürdőzést megelőző speciális légzőgyakorlaton, majd a parti edzésen is. 

Fotó: Nagy Lajos/Napló

A víz még hűvös, de az ügyész-elnök és a Balatoni Kör elnöke – akik először merültek hideg vízben – kitűnően vették az akadályokat. Azt mondták, már a légzés is ellazította, pihentette őket, a torna is jólesett nekik, a vezetett merülés a hűvös Balatonban pedig egészen különleges élményt adott számukra.

A fáklyás fürdőzés iránt sokan érdeklődtek a parton, megtekintette azt Némethné Szent-Gály Edit vármegyei törvényszéki elnök, Kovácsfi László törvényszéki tanácselnök, bíró, Laczkó Henriett törvényszéki sajtószóvivő, Fabó Péter helyi polgármester, Molnár Judit balatonfüredi bizottsági elnök és Kovácsfiné családja is. 

A merülés után a Jegesmedvék kedvéért a megszokottnál tovább nyitva maradt a Jóbarátok halsütöde, ahol Polgár Erika, az egyik tulajdonos kitűnő ételekkel kínált mindenkit. A résztvevők és a többiek is arról beszéltek, milyen különleges élményt adott a fáklyás csobbanás az esti Balatonban, a csendben, a páratlanul szép természeti környezetben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában