Közlekedés

2024.04.09. 16:00

Ha autóba ülsz a Balaton környékén, erre számíts!

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatja a közlekedőket, hogy Révfülöp belterületén, a 71-es főúton (Füredi utca) építési munkákat végeznek, emiatt útszűkület lassítja a haladást április 19-ig.

Benkő Péter

Forrás: Pixabay.com

Aszfaltozást végeznek az Alsóörs–Veszprém összekötő úton Felsőörs belterületétől egészen a 73-as út szabadságpusztai csomópontjáig. Ezért április 30-ig mindkét irányban félpályás útlezárásra kell számítani.

A szigligeti bekötőúton árok-, padka- és szegélyrendezést végeznek április 30-ig, ami útszűkülettel jár.

Több helyen dolgoznak vármegyénk határában, a 7-es főúton a Balatonaliga és Balatonvilágos közötti összekötő úton építési munkák miatt egészen június 21-ig mindkét irányban félpályás lezárás lesz érvényben. Innen nem messze, az M7-es autópályán is végeznek útépítési és egyéb munkákat, több helyen kiépített terelés mellett a szembe jövő forgalmi sávban. Időben lassítsanak az autósok, a munkák május 10-ig tartanak! A Balatonszabadi-Sóstó csomópontban a felhajtóágat javítják május 12-ig, emiatt azt lezárták. Balatongyörök belterületén, a 71-es úton csatornáznak, emiatt április 19-ig a fél útpályát lezárták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában