Helyi közélet

2024.04.15. 07:00

Lejárt lemez, jól ismert trükk leporolva. Jelentsd!

Elhiszed-e még? Mi már rég nem… Nem hiszünk a mesékben, sem a lehetetlen dolgokban. Meg abban sem, hogy hirtelen ilyen sok csomag veszett volna el a postánál. Rég lejárt lemez, mely újra meg újra előkerül más és más formában.

Benkő Péter

Bizony, bizony, régi trükk új szöveggel, új fotóval a legnagyobb közösségi oldalon. Jelképesen, hétszázhuszonkilenc forintért most minden a tiéd lehet – írják „valakik”. A postával már eljátszották ezt többször, de csak nem nyugszanak – igen, mert mindig vannak új felhasználók, mindig lesznek még hiszékeny emberek, és a nagy számok törvénye alapján valaki majd csak utal, pedig ez már ,,lejárt lemez", semmi több. Hiszen a kiszállítás (ami maga jóval többe kerül a fenti összegnél) állítólag ingyenes az ország egész területén. Legalábbis ezt írják. Megrendelés a posta honlapján. Na de melyik posta? Ezt nem írják.

Lejárt lemez leporolva – ez a trükköt újra előszedték
Lejárt lemez leporolva – ezt a trükköt újra előszedték
Fotó forrása: © Facebook

Nézzük csak, mire lenne hirtelen szükségünk? Egy fűnyíró, az kéne, egy sövényvágó is, hajszárító (az minden csomagban akad!) viszont nem, mert három is van. Rendeljünk az állítólagos több mint hat hónapja a postán veszteglő, raklapokon tárolt csomagokból? Hát persze, hogy ne!

Átverés, kamu, ne tegye senki!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában