Megvannak a jelöltek

2024.04.15. 19:00

Összeállt Pápa DK-s polgármesterjelöltjének csapata

Grőber Attila, az ellenzék pápai polgármesterjelöltje a várkerti zenepavilonnál mutatta be képviselőjelöltjeit. Az eseményen elhangzott, programjuknak három hangsúlyos területe lesz, ezek közül az egyik a fiatalok Pápán tartása.

Haraszti Gábor

Az első körzetben Vadász Krisztina, a másodikban Kerti Györgyi, a harmadikban Grőber Attila, a negyedikben Vonnák Andrea, az ötödikben Molnár Bálint, a hatodikban Kovács József, a hetedikben Soós Imre, a nyolcadikban Vinczéné Nagy Gizella, a kilencedikben Marton István, a tizedikben pedig Süle Zsolt a jelölt.

Grőber Attila (középen) csapatában civilek és politikusok is helyet kaptak
Grőber Attila (középen) csapatában civilek és politikusok is helyet kaptak
Fotó: Haraszti Gábor/Napló

– Programunknak három kiemelt pontja van: az egyik, és azt gondolom, a legsúlyosabb kérdés a város üzemeltetése, a város parkjainak, játszótereinek, utcáinak, járdáinak gondozása. A város üzemeltetése évek óta nagyon súlyos problémákkal küzd, és ezt mindenképpen a következő önkormányzatnak kell megoldania. A másik fontos része a programunknak a fiatalok, a fiatal generációk, hiszen azt látjuk, hogy ez a város lassan kezdi elveszteni a diákjait, és tömegével járnak át más városba tanulni. Azt gondolom, a mi felelősségünk, hogy a diákokat itt tartsuk. A harmadik fontos eleme a programunknak a szociális gondoskodás és idősügyi ellátás – fogalmazott Grőber Attila, aki hozzátette, a szavazólapon mind a hat támogató párt neve ott lesz a nevük mellett.

A polgármesterjelölt azt mondta, a városban politikai stílusváltásra van szükség.

– Bár különbözőek vagyunk, különböző helyről jöttünk, különbözőek az attitűdjeink, de egymást kiegészítve képesek vagyunk egy olyan városirányításra, amely a városért él és nem a városból – húzta alá Grőber Attila, akinek a csapatában Balázs Attila is helyet kapott, aki a gazdasági ügyekért felel majd, ha lehetőséghez jutnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában