gizella-nap

2018.03.13. 08:31

Idén is alkothatnak a veszprémi nők

A Veszprémi Nők Kerekasztala Egyesület ismét várja a veszprémi alkotó nőket, hogy műveikkel járuljanak hozzá a májusi Gizella-napi rendezvényeik sikeréhez.

Jákói Bernadett

A 2017.évi kiállítók, alkotók egy csoportja a Hangvillában (fotó: VENŐKE archívum)

„Mi visszük át…” című irodalmi műsorukhoz olyan irodalmi szintű, többségében vers vagy próza visszaemlékezéseket várnak a szervezők maximum nyolc oldal terjedelemben,  amelyek illeszkednek egyesületük ezredfordulóra kiírt „Asszonyok vallomásai az utókornak” témájú nagy sikerű pályázatához.

A 2017. évi kiállítók, alkotók egy csoportja a Hangvillában Fotó: VENŐKE-archívum

- „A lét elviselhető könnyűsége” című képzőművészeti kiállításunkra a környezetünk és a körülöttünk élő emberek derűjét, szépségeit, életörömét tükröző festményekkel, műalkotásokkal lehet pályázni –tájékoztatott Máthé Éva, a VENŐKE elnöke.

A benyújtott alkotások a nagyközönség előtt kiállításra kerülnek, és a Gizella-napok alatt  megtekinthetőek lesznek. Mindkét kategóriában a jelentkezési határidő: április 10.

Aki részleteket is szeretne kérni a rendezvényeikkel és a kiállítással kapcsolatban, a Veszprémi Nők Kerekasztala Egyesület online és postai, valamint telefonos elérhetőségén megteheti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában