ének az esőben

2019.08.08. 16:00

Dívák Zánkán: legyőzték a vihart és az özönvizet

Ölben vitte színpadra a hömpölygő víz miatt Détár Enikő, Fésűs Nelly és Ullmann Zsuzsa művésznőket az öltözősátorból a biztonsági őr a Zánkai Borhetek egyik rendezvényén, és miután az áram is elment, mikrofon és hangosítás nélkül énekelték végig a műsorukat. A három díva hatalmas sikert aratott.

Kovács Erika

Ének az esőben: Détár Enikő, Fésűs Nelly és Ullmann Zsuzsa hatalmas sikert aratott Zánkán Fotó: Faluház

Fotó: Faluház

Szerencsére a színpad és a nézőtér fedett rendezvénysátorban volt, így nem állt a jókedv útjába az özönvízszerű eső és a vihar a Zánkai Borhetek egyik rendezvényén.

Ének az esőben: Détár Enikő, Fésűs Nelly és Ullmann Zsuzsa hatalmas sikert aratott Zánkán Fotó: Faluház

A víz a nézők lába alatt hömpölygött, mégsem mozdult senki, olyan fergeteges műsort adott a Veszprém-Bakony Táncegyüttes, valamint a Tördemic Táncegyüttes. A rendezők közben minden óvintézkedést megtettek a biztonság érdekében, felkészülve a rendezvény azonnali bezárására is.

A néptáncosok vérpezsdítő műsora után léptek színpadra az est sztárvendégei, a három díva, Détár Enikő, Fésűs Nelly és Ullmann Zsuzsa. A művésznők, miután elment az áram, mikrofon és minden hangosítás nélkül énekelték végig műsorukat, miközben a nézők telefonokkal világítottak. A hangulat a tetőfokára vágott, a nagyérdemű hosszú ideig tartó vastapssal köszönte meg az egyedi műsort.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában