javában tartanak a próbák

2020.09.02. 16:00

A Kossuth utcán tartott zenés évadnyitót a Veszprémi Petőfi Színház

Nyereményjátékkal gazdagított zenés évadnyitót tartott a Veszprémi Petőfi Színház a Kossuth utcán. Művészei és fiatal tehetségei sorra elővarázsolták a fülbemászó dallamokat, melyeket a közönség is hangosan énekelt.

Rimányi Zita

Forrás: Veszprémi Petőfi Színház

Sokan voltak kíváncsiak az évadnyitó SZínHázKavalkádra a Kossuth utcai Veszprémi Ifjak Pontja előtt.

A táncdalok, a musicalek és az operettek világába kalauzolták el az érdeklődőket a fellépők. A műsorszámok között Oberfrank Pál színházigazgató és Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes ismertette a legfontosabb tudnivalókat az elkövetkező hetek, hónapok programjairól.

Fotó: Veszprémi Petőfi Színház

Elhangzott az is, hogy a nyár folyamán szinte egy percre sem állt meg az élet a teátrumban: amikor nem tudták fogadni a nézőket, akkor maszkokat, védőruházatot gyártottak és személyesen vitték el a színház gyógyító erejét a Veszprémben és a térségben élőknek. Ahogy pedig a rendelkezések megengedték, azonnal elkezdték a bérletes előadásaik pótlását. Mára már valamennyi elmaradást sikerült teljesíteni.

A megszokott időben elkezdődik az új évad. Javában tartanak az Egy csók és más semmi és a Keménykalap és krumpliorr próbái. Szeptember 12-én egy izgalmas vetélkedővel is megnyitják a 2020-2021-es évadot, közösségben a közönséggel. A Hétpróba a bérletekért elnevezésű játék nyertesei ajándékba kapják az új évadra szóló bérleteket, emellett Zenebuszuk biztosítja a garantált szórakozást.

A nyári SZínHázVilág tábor ifjú tagjai is bemutatták tehetségüket egy vidám dallal és koreográfiával Fotó: Veszprémi Petőfi Színház

A Kossuth utcai SZínHázKavalkádra sem érkeztek üres kézzel a színház vezetői, művészei. Akik válaszolni tudtak az új évaddal kapcsolatos kérdésekre, színházbelépővel lettek gazdagabbak, a legifjabbaknak pedig lufival kedveskedtek. Az est meglepetéseként a nyári SZínHázVilág tábor ifjú tagjai mutatták be tehetségüket egy vidám dallal és koreográfiával.

A Veszprémi Ifjak Pontja a jövőben minden hétköznap várja az érdeklődőket 11 és 15 óra között a postával szemben, ahol minden színházzal kapcsolatos ügyintézésre lehetőség nyílik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában