Vidám juniálist szerveztek a tobruki strandon

A pandémiás időszak után első közösségi eseményét szervezte a Vágfalvi Ottó Művelődési Ház, Könyvtár és Turisztikai Központ.

B. Virág Rita

A tobruki strandon huszonharmadik alkalommal szervezte meg a művelődési központ a juniálist, ahol egész nap zenés családi programokkal készültek. Délelőtt főzőversenyt tartottak, tizennégy csapat nevezett a megméretésre. A Balatonalmádi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési, prevenciós játékot tartott, s aki kíváncsi volt, a rendőrautót is felfedezhette testközelből. A lovas rend­őröket körbevették a gyerkőcök, a jószágok békésen tűrték a kíváncsiskodók érdeklődését.

Ezenkívül klímatudatos játszóház, bábszínház, légvár, rodeóbika, csillámfestés, egér­parádé várta a gyerekeket. A Buborék Tündér gigantikus buborékjai, a Langaléta Garabonciások, valamint Németh Imi játszóháza is nagy népszerűségnek örvendett kicsik és nagyok körében.

A lovas rend­őröket körbevették a gyerkőcök

Nagy tapsot kapott a színpadon az idén húszéves Balatoni Népdalkör, és nagyszerű előadással készült még a Kenderfűz Néptánccsoport, a Kid Rock and Roll SE, a Fűzfő Hagyományőrző és Nosztalgia Táncklub is. Különleges hangulatot varázsolt a ­Yildizlar Hastánccsoport.

A nap a Gesarol együttes fergeteges koncertjével zárult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában