Bochkor Gábor: A jó tartalom mindig megtalálja a közönségét

Kisebb tömeg fogadta Bochkor Gábort a hotelparkolóban a Retro Rádió turnéjának veszprémi állomásán a közelmúltban. Amint azt lapunkban olvashatták, a népszerű rádiós szinte megállás nélkül dedikált, autogramot írt, és kérés esetén partner volt a közös fotózásban is.

Szijártó János

Bochkor Gábor rajongók gyűrűjében a Retro Rádió turnéján Veszprémben

Fotó: Szijártó János/Napló

Sokak kedvenc műsorvezetőjét veszprémi „fellépése” után a hallgatókkal való személyes találkozás élményéről kérdeztük.

– Nagyon vártuk már, hogy egy év után találkozhassunk a hallgatóinkkal, és nagy szerencsénkre a Covid-helyzet már engedte, hogy a műsor első születésnapját együtt ünnepeljük velük. Rengeteg szeretetet és energiát kaptunk, részben ennek is köszönhe­tően már tervezgetjük a tavaszi turné részleteit, de addig még sok minden áll előttünk – válaszolta Bochkor Gábor, aki országjáró turnéján Szeged és Pécs után látogatott Veszprémbe. Úgy fogalmazott, hogy hangulatában picit minden város más, de a lelkesedés nagyon hasonló volt a helyszíneken, ami érthető módon belőlük is a legjobbat hozza ki.

– Mi azon leszünk, hogy ezeket a pillanatokat beépítsük a műsorba, és persze a következő turnén még több élményt vihessünk az ország városaiba – hangsúlyozta.

Arra a kérdésünkre, hogy a szünet nélküli dedikálás, auto­gramosztogatás, a rajongókkal való közös fotózás okoz-e számára szellemi, fizikai megterhelést, problémát, egyértelmű nemmel válaszolt.

Bochkor Gábor rajongók gyűrűjében a Retro Rádió turnéján Veszprémben Fotó: Szijártó János/Napló

– Inkább egy hálás feladat ez. Ha az emberek sokszor csak azért korábban felkelnek, hogy még munka előtt eljöhessenek egy közös fotóra, vagy akár még szabadságot is vesznek ki, hogy láthassanak minket élőben, az tényleg nagyon jó érzés. Mi velük együtt lettünk az ország leghallgatottabb reggeli műsora, szóval egy ilyen találkozás nekünk is különösen fontos. A műfaj egyik alapja, hogy az embereket megszólítsuk, érzelmeket tudjunk kiváltani belőlük. Én imádok provokálni, ami sokakat szórakoztat, és vannak, akik egy-egy témán vagy megnyilvánuláson dühbe gurulnak. Ez természetes része a munkánknak – mondta.

Bochkor Gábor véleményét az internet előretöréséről is kértük abban a megközelítésben, hogy ma sokan „temetik” a rádiót és a tévét, ugyanakkor a veszprémi program markánsan bizonyította, hogy a jó műsorok továbbra is életképesek, és sokak igényét elégítik ki.

– A jó tartalom, legyen az tévében, interneten vagy rádió­ban, mindig meg fogja találni a közönségét. A rádió egy egészen különleges műfaj, szinte részt veszünk az emberek életében, minden reggel hellyel kínáljuk őket az asztalunknál. Úgy gondolom, ezt az érzést még jó ideig nem tudja megadni más. S hogy lesz-e Retro Rádió – Bochkor-show l2 éves születésnapi turné? Lesz. De addig még egy tavaszi turnét is tervezünk – tette hozzá végül a műsorvezető.

Kapcsolódó írásunk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában