Kertgaléria

2022.06.22. 10:00

Általános iskolások alkottak együtt a szentgáli festővel a vakáció első napján

A lehetőséget a Szentgáli Lőrincze Lajos Általános Iskola diákjai kapták meg, akik részt vettek az alkotó által kezdeményezett, az iskola vezetője, Szentes Katalin által meghirdetett rajzpályázaton.

Tisler Anna

Robozné Erődi Ildikó az ifjú alkotókkal

Forrás: Családi

Szentes Katalin és Robozné Erődi Ildikó fontosnak ér- zik, hogy a felnövekvő nemzedék számára pozitív példát mutassanak, és fejlődésükhöz megfelelő körülményeket, eszközöket, lehetőségeket biztosítsanak. Ildikó ezt személyes missziójának tekinti, ezért teremt rendszeresen alkalmat erre művészi tevékenysége során is. 

Minden alkalmat megragad arra, hogy a gyermekeket inspirálja a természet megismerésére. Meggyőződése, hogy az, aki megismeri és megérti a természet működését, alapvető törvényszerűségeit, az könnyebben megismerheti önmagát, megtalálja helyét a világban, mert megértéssel tud fordulni társai és a környezete felé. A napot közös alkotás zárta a felsős diákokkal és rajztanárukkal, Gaálné Tóth Anikóval, akikkel egy absztrakt akrilfestményt készítettek, amelyen szó szerint mindannyian ott hagyták kezeik nyomát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában