Harminc év a zene szolgálatában

2022.08.16. 11:27

A Mandoki Soulmates koncertje a budai várban

A Mandoki Soulmates koncertezik augusztus 19-én, pénteken 19 órakor a budai várban, a Szentháromság téren.

Fotó: COPYRIGHT [email protected]

A Mandoki Soulmates: Harminc év a színpadon és negyven év a stúdióban című exkluzív dokumentumfilmet július végén vetítették a budapesti Uránia Nemzeti Filmszínházban. A film visszatekint és bemutatja az elmúlt harminc év értékes momentumait a zenekar megalapításától napjainking. A filmben eredeti felvételek láthatók a New York-i, londoni, párizsi, berlini koncertekről, betekintést nyerünk Leslie Mandoki világhíres Starnbergi-tó partján fekvő stúdiójáról,  amit negyven éve alapított.

A film bemutatója után a Harminc év a zene szolgálatában címmel a Mandoki Soulmates most jubileumi koncertet ad a budapesti Szentháromság téren, augusztus 19-én 19 órakor. A Soulmates formációban Mándoki László nemzetközi sztárokkal együtt lép fel. Így lesz ez a mostani koncerten is, ahol Mándoki mellett Al Di Meola, Mike Stern, Richard Bona, Randy Brecker, Till Brönner, Nick van Eede és Tony Carey áll majd színpadra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában