Szemet gyönyörködtető alkotások

2022.08.17. 20:00

Üvegművész és dizájner kiállítása nyílt a füredi villában

Fűri Judit üvegművész és Tenkes Brigitta dizájner közös kiállítását nyitotta meg Gyetvai Zsolt borász-tulajdonos a balatonfüredi Gyetvai-villában nemrég. Az üvegszobrok és absztrakt festmények szeptember 18-ig díszítik a villa termeit.

Kovács Erika

Fűri Judit üvegművész és Tenkes Brigitta dizájner közös kiállítását lehet látni a füredi villában

Fotó: Szervezők/Boa Csaba

– Különös örömmel nyitom meg Fűri Judit üvegművész és Tenkes Brigitta dizájner kiállítását, mert sok új színt és fényt hoztak alkotásaikkal a villa termeibe. A nyolcvanéves épület is szinte megfiatalodott, és a látogatók is vidámabban távoznak a látottak után – fogalmazott Gyetvai Zsolt. 
Elhangzott, az idei nyári szezonban sokszínű kulturális programot kínálnak az épületben, ugyanis Pályi Zsófia fotóművész balatonfüredi bemutatkozása után két újabb neves alkotóművész kiállításának adnak otthont. 

A nyolcvanéves épület is szinte megfiatalodott, és a látogatók is vidámabban távoznak a látottak után – fogalmazott Gyetvai Zsolt
Fotós: szervezők/Boa Csaba

Fűri Judit üvegművész és Tenkes Brigitta dizájner az ünnepélyes megnyitón közösen mesélt művészi hitvallásáról a nagy számban megjelent közönségnek. A  szemet gyönyörködtető alkotások megtekintése mellett sor kerülhetett a ház kiváló borainak megkóstolására is a megnyitón. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában