Kultúra

2023.01.15. 13:00

A veszprémi színház téli tábora fiataloknak

A korábbi nyári Carpe Diem táborok résztvevőinek és a PetőfIfiAkadémia tanulóinak szervezett év elején pár napos téli tábort a Veszprémi Petőfi Színház. 

Rimányi Zita

Forrás: Veszprémi Petőfi Színház 

Balatonalmádiban, a Kerényi Imre Kult-Magtárban január 4. és 6. között a fiatalok ismét a test, a szellem és a lélek összefüggései jegyében lehettek együtt. Irodalommal, színházzal, közösségépítéssel, személyiségfejlesztéssel foglalkozhattak és rengeteg játék, kaland, móka, kacagás szőtte át napjaikat a téli szünet közepén. 

Forrás: Veszprémi Petőfi Színház 

A programok után a táborozók a következő mondatokkal köszöntek el a szervezőktől: „Megint felejthetetlen volt a tábor, nagyon maradtunk volna még!”, „Életem legszebb napjai”, „Mikor lesz már nyár, hogy újra jöhessek?” A színház tájékoztatása szerint a különleges téli kurzus folytatása lesz a nyári tábor két turnusa, hét-hét napra várják majd akkor életre szóló élményt nyújtó feltöltődésre az ifjakat. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában