Kiállítás a tihanyi galériában

2023.02.09. 15:30

Madarak, tájak digitális fotókon

Madár-Távlatból, a Balatontól Hollandiáig címmel Novák Eszter fotós műveiből Orbán Péter, a Balaton természetfotósa nyitott meg digitális kiállítást Tihanyban, az Apátsági Rege Cukrászda Galériában nemrég. A tárlatot március 3-ig lehet megtekinteni.

Kovács Erika

Fotó: Nagy Lajos/Napló

Novák Eszter felidézte, főként az érzelmek, mozzanatok nyűgözik le. Célja, hogy képei történeteket meséljenek el, hogy az emberek részesei legyenek a pillanatnak. A természet mindig vonzotta, a kirándulásokon mindig megörökítette a tájat. Tavaly év végén elköltözött Hollandiába négy hónapra, ahol naponta fotózza a madarakat. Minden reggel az erdővel ébred, a legapróbb neszekre figyelve is megtalálja a madarakat. 

20230204  Tihany

Novák Eszter természetfotóiból nyilt kiállitás a Rege Cukrászdában. 

Fotó: Nagy Lajos NL
Veszprém Megyei Napló
Fotós: Nagy Lajos/Napló

A megnyitón elhangzott, Novák Eszternek, aki a Pannon Fényképészkör Egyesület tagja, a Fotósviadal oldal fotósa, először nyílik önálló kiállítása, mintegy 50 madár- és tájképfotóval. Gyermekként is érdeklődött a fényképezés iránt, amivel komolyabban 2015-ben kezdett foglalkozni. 2016-tól a Budapesti Corvinus Egyetem rendezvényein dolgozott, majd zenekarok koncertjeit fényképezte és a Károli Gáspár Református Egyetem sajtófotósaként dolgozott. A Nemzetközi Úszószövetség felkérte 2019-ben, hogy a kuwaiti junior vízilabda-világbajnokságon a rendezvény hivatalos fotósaként vegyen részt. 

20230204  Tihany

Novák Eszter (képen) természetfotóiból nyilt kiállitás a Rege Cukrászdában. 

Fotó: Nagy Lajos NL
Veszprém Megyei Napló
Fotós: Nagy Lajos/Napló

A megnyitón Császár László mutatta be a Pannon Fényképészkör Egyesületet, majd Zsolti & Joe gitáros előadását lehetet látni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában