Elképesztő hangulat

2023.05.14. 20:00

Nyakigláb artistákkal és gólyalábasokkal indult a Tánc fesztiválja Veszprémben

A vasárnapi időjárás nem volt kegyes a Tánc Nemzetközi Kortárs Fesztiválhoz, ezért az eredetileg szabadtérre tervezett ingyenes előadásokat a Hangvilla épületében tartották meg.

Horváth Virág

Fotó: Nagy Lajos/Napló

A TrappTop Flotta és a Kabóca Bábszínház művészei ennek ellenére elképesztő hangulatot teremtettek az érdeklődők számára. A TrappTop Flotta Rumi László rendezésében mutatta be A Nap és a Hold elrablása című maszkos játékot, míg a Kabóca Bábszínház a tőlük megszokott profizmussal mutatták be a Nyakigláb artisták a porondon című előadást, ahol zsonglőrökkel és komédiásokkal örvendeztették meg a kicsiket és a nagyokat.

A Tánc Nemzetközi Kortárs Fesztivál hétfői napján a vmeteo előrejelzése szerint már nem kell esőre számítani, így a 17 órakor a Hangvilla előtti téren kezdődő A távolság mechanikája című ingyenes előadást már zavartalanul tekinthetjük meg. 

Érdemes ezt követően az Agóra színháztermébe sietni, ahol a nagyszabású és grandiózus Carmina Buránát tekinthetik meg az érdeklődők, majd 20 órától a Hangvilla színháztermében a Tánc hivatalos megnyitójára várnak minden kedves érdeklődőt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában