VeszprémFest

2023.07.16. 18:00

Joss ismét átgázolt a veszprémiek szívén

Az egyik legnépszerűbb soulénekesnő, Joss Stone adott felejthetetlen koncertet szombat este a VeszprémFesten.

Juhász-Léhi István

Joss Stone koncert a VeszprémFesten

Fotó: Nagy Lajos / Napló

Nem voltam még a művésznő előadásán, így 2018-ban sem láthattam és hallhattam, amikor ugyanitt átgázolt a veszprémiek szívén, tehát mindenféle előítélet nélkül érkeztem a szombat esti koncertre. 

Joss Stone azért is az, aki, mert azonnal magával visz. A fehér Aretha Franklinnek is nevezett énekesnő hihetetlenül együtt élt a közönséggel, már a második számot a VeszprémFest közönsége között adta elő. Szó szerint, de nem egyszerűen, hanem úgy, hogy a legvisszafogottabb rajongókat is teljesen elvarázsolta. Volt, akivel szelfizett, volt, akit egyszerűen megsimogatott, egy szerencsésebb úrral táncolt is. Miközben a hangján ámultunk, megsüvegelhették a hozzáértők a szettjét is. Persze a stylistnak nincs nehéz dolga, a hölgy tökéletes, nem lehet hibázni. Megjegyzem, mezítláb énekelt, teljes szenvedéllyel az idén már 20 éve pályán lévő művésznő. Az már tényleg csak hab volt a tortán, hogy Joss eggyé tudott válni az őt kísérő zenekarával is, mely önmagában is megérne egy misét. A vokalista hölgyek és a basszusgitáros játéka különösen jó volt, de Joss mindenkit megmártott az értő közönség szeretetében.

A Grammy- és Brit-díjas énekesnő veszprémi fellépése minden túlzás nélkül újabb hatalmas ajándék volt az estre jegyet váltóknak, és az EKF egyik örök emléke marad. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában