Veol podcast

2023.11.12. 08:30

Elképesztően tartalmas programmal érkezik Veszprémbe a Kávéházak Éjszakája

A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programnak köszönhetően több mint egy tucat helyszínen mintegy 25 eseménnyel várja a közönséget Veszprémben november 16. és 19. között a Kávéházak Éjszakájával az Ülj Közelebb Produkció - az összművészeti kulturális fesztiválon színházi, irodalmi, zenés-irodalmi programok mellett lesznek work-shopok, kóstolók és gyerekprogramok is; a műsor vendége Serfőző Krisztina producer és Sütő András színművész.

Komaniczki Zoltán
Serfőző Krisztina producer és Sütő András színművész
Fotó: Komaniczki Zoltán

Serfőző Krisztina elmondta, idén is a klasszikus, illetve a klasszikus-kortárs irodalom köré szerveződtek a rendezvények, megint próbálnak egy nagyon színes programsorozatot hozni Veszprémbe; figyelemmel kísérték az új helyek nyitását, így szerepel a helyszínek között a Ruttner-ház, vagy például a Foton. A délelőtt a gyerekeké, majd ahogy haladunk az időben, úgy komolyodnak az események. Számos zenei, irodalmi és színházi eseményt szerveznek; ezek között lesz látható az első napon az Örömolimpia - Placid atya találkozásai című felolvasószínházi előadás Sütő Andrással, aki elmondta, ebben a produkcióban Bezerédi Zoltánnal együtt lép fel – ugyanakkor lesz önálló estje is november 17-én, amikor a József Attila - Szabad ötletek jegyzéke című monodrámát mutatja be. Sütő András felidézte, tavaly október 20-án ugyancsak Veszprémben volt a darab bemutatója, nagy örömmel vette, hogy visszahívták a művet. Serfőző Krisztina felhívja a figyelmet, hogy a programok egy része regisztrációhoz kötött, a részletes programokról a rendezvény web-, illetve facebook oldalán érdeklődhet a közönség.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában