Podcast

2023.12.24. 13:00

Új helyre költözött a Kabóca Bábszínház

Juhász-Léhi István

Azzal, hogy a veszprémi vár tövében, a Deák Frenc utcai új rendezvényközpontban él tovább a Kabóca Bábszínház, a vizuális környezet is segít abban, hogy egészséges, és pozitívan fejlődő generációk nőjenek fel – erről Brányi Mária, a vármegyeszékhely alpolgármestere beszélt a Kabóca Bábszínháznak a minap rendezett sajtótájékoztatóján, amelyen a teátrum jövőbeli tervei, az évad részletei álltak a fókuszban.

A rendezvényen Markó Róbert, a teátrum igazgatója először a színház adventi programjairól számolt be. Elmondta, december 15-én megtartják a veszprémi gyerekek karácsonyfája nevű programot, a bábszínház történetében először meghirdették a karácsonyi bérletet, elindították a Kabóca patrónus programot, amelynek keretében cégeket, magánszemélyeket, civil szervezeteket kerestek meg azzal a szándékkal, hogy bérletvásárlással támogassák azokat a gyerekeket, akiknek lenne igényük a kultúrára, de nincs rá anyagi keretük. Az eseményen elhangzottakat Juhász-Léhi István, a veol.hu újságírója rögzítette.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában