Holtszezon

2024.01.25. 07:00

Vérszomjas gonoszok Veszprémben

Még egy szűk hónapot várni kell kedvenc kortárs irodalmi fesztiválunkra, az idei veszprémi Holtszezonra.

Juhász-Léhi István

Fotó: Pesthy Márton/Archív

A február 22-25. között tartó rendezvényen ismét célkeresztben lesz a krimi, hiszen a Fricska étteremlakásban február 24-én, szombaton "csapnak le" az írók és olvasók. 10 órától Friss vér címmel Bánhidi Lilla, Hidas Bence, Patkó Ágnes és Szilágyi Zsófia beszélgetésére ülhetünk be, majd fél 12-től a Vérfagyasztó történetek: A thriller (N. Nagy Zoltán, Réti László, Szlavicsek Judit és Kálai Sándor beszélgetése) című modulon rághatjuk a körmünket.

A délután sem tűnik unalmasnak: 14.30-tól jönnek a Vérbeli nyomozók (Baráth Katalin, Csabai László, Gráczer László és Patkó Ágnes beszélgetése), majd 17 órától a Vérszomjas gonoszok címmel Mészöly Ágnes, Szántó Dániel, Zajácz D. Zoltán és Cserháti Éva beszélgetnek a mikrofon mögött.

A Szeparéban – a Fricska mellett közvetlenül – a kerekasztal-beszélgetések között lehetőség lesz dedikáltatni, könyvet vásárolni és írókkal beszélgetni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában