Házasság hete

2024.02.20. 09:00

Színházi előadás telt ház előtt Badacsonytomajon

A Házasság hete alkalmából tartott szombati színházi előadás komoly érdeklődést hozott Badacsonytomajon, megtelt az Egry József Művelődési Ház előcsarnoka.

Szijártó János
Kulcsár-Székely Attila színművész, a Badacsonytomaj Kulturális Intézmény vezetője ezúttal nemcsak szervezőként, hanem előadóként is bemutatkozott a balatoni kisvárosban Fotó: szervezők

Badacsonytomaj Kulturális Intézménye szervezésében Kulcsár-Székely Attila színművész, az intézmény vezetője mutatta be Nyirő József egyszemélyes népi vígjátékát, Halhatatlan élet címmel. A darab nagy sikert aratott, a résztvevők szemmel láthatóan nem bánták meg, hogy ellátogattak az Egry művelődési házba szombaton este. A szervezők gondoltak a gyerekekre is, így amíg a szülők élvezték az előadást, addig a tíz év alattiak kézműves-foglalkozáson vehettek részt. A rendezvény részeként Krisztin N. László polgármester a jubiláló házaspárokat egy szál virággal és egy palack borral köszöntötte, majd a program zárásaként vendégül látták a megjelenteket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában