Pach Gábor elnök: Nekünk a Balaton szenvedély

2024.03.23. 11:00

Tízéves a Balatoni Kör

Sokan mosolyogtak 2014-ben rajtunk, és tették fel a kérdést: Mit akarnak ezek? Mára, remélem, sok kételkedőt meggyőztünk, igenis lehet közösen, azonos célok mentén, karakteres tulajdonosokkal érdeket képviselni, ami nem egyszerű. Sok nézőpont, érv, vita kíséri a munkát, de a karaván halad, közölte Pach Gábor, a Balatoni Kör elnöke a szervezet tizedik születésnapja alkalmából a közösségi oldalán.

Kovács Erika

Azt írta, elértek oda, hogy folyamatosan kíváncsiak véleményükre, és saját eszközeikkel egyre hatékonyabban tudják érdekeiket képviselni. Reményei szerint üzeneteik célba találnak, és egyre többen követik őket, legyen szó, akár az év strandételéről, akár a Balaton-borról.

Balatoni Kör
Fotó: Balatoni Kör 

 – Tovább kell erősíteni a helyi termékek jelenlétét, és fontos, hogy a helyi emberek egyre büszkébben vállalják fel közös értékeinket. Új kihívásoknak kell megfelelnünk, s ehhez elengedhetetlen, hogy őszintén cseréljünk véleményt a fenntartható, környezettudatos fejlődésről, vélekedett az elnök. Hozzátette, nekik a Balaton nem munkahely, hanem szenvedély. Talán ezért is annyira érzékenyek arra, ha úgy érzik, valaki csúnyán néz a tóra, illetve bántja. – Szeressétek minél többen e csodálatos természeti kincset, és legyetek igaz barátai! – hangsúlyozta születésnapi gondolataiban Pach Gábor elnök.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában