Herczig győzőtt, de Kazár nyert

2018.07.08. 21:33

25. TAXI4 Veszprém Rallye – A páros leadta a menetlevelét

Győzött ugyan a Herczig Norbert, Ferenc Ramón (Skoda Fabia R5) duó, ám a páros a céldobogóról való leérkezés után leadta menetlevelét, hogy eredményével ne szóljon bele a magyar rali bajnokság állásába. Nem véletlenül, hiszen a címvédő páros az idei esztendőben csak ezen a hazai, veszprémi futamon állt rajthoz, ugyanis 2018-ban az Európa-bajnokságban hajtanak.

Juhász-Léhi István

Fotó: Pesthy Márton

A 25. TAXI4 Veszprém Rallye megnyeréséért járó bajnoki pontokat így aztán a négyszeres magyar bajnok miskolci Kazár Miklós, Tóth Zsolt (Skoda Fabia R5) páros gyűjtötte be, mögöttük a Turán Frigyes, Bagaméri László (Ford Fiesta R5) és

3. Balogh János, Szőke Tamás (Skoda Fabia R5) egységek végeztek.

Fotó: Pesthy Márton

-A négy nap alatt végig élveztük a versenyt, vigyorogtunk már a teszt alatt is. Nagyon jó volt itthon menni!- nyilatkozta a célban Herczig Norbert.

A hétvége krónikájához tartozik, hogy a szombati nap első gyorsasági szakaszán a Vincze Ferenc, Farnadi Ágnes kettős a szakasz egyik leggyorsabb részén felborult. A kettős a körülményekhez képest szerencsére jól van, a rendező tájékoztatása már otthon vannak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!