az év sportolója-gála

2019.02.18. 14:08

Rúzsa Magdiékkal énekelhette a Himnuszt az ajkai Gaál Zsóka

Komoly, felelősségteljes szerepet kapott, színpadra is lépett az ajkai Gaál Zsóka az Év Sportolója-gálán, amelynek idén is a Nemzeti Színház adott otthont.

Horváth Gábor

Gaál Zsóka nagyon jól érezte magát a fővárosi gálán

Fotó: MSÚSZ

A nemrég megrendezett, nagyszabású eseményen – ahol átadták a 2018-as év legjobb magyar sportolóinak járó díjakat – négy személlyel szimbolizálták a tavalyi sikereket. Gaál Zsóka, a 11 éves ajkai sakkozó a 91 éves szenior atlétával, Kovács Istvánnal, Kiss Ádám kajakozóval és Száraz Evelin paraúszóval állt ki a Nemzeti Színház színpadára.

Gaál Zsóka nagyon jól érezte magát a fővárosi gálán
Fotó: MSÚSZ

A négy sportoló az est zárásaként közösen énekelte el a Himnuszt Rúzsa Magdival, Puskás Petivel, Molnár Ferenc „Caramellel”, Kovács Katival és Bakos-Kiss Gáborral.

- Óriási élményt jelentett Zsókának két napot a Nemzeti Színházban tölteni egy teljesen más közegben, mint amihez hozzászokott. Ami közös az ott megismert és a mi életünk között, hogy a kemény munkát itt sem lehet elkerülni. Testközelből láthattuk, milyen összeszedetten dolgoztak gyakorlatilag reggeltől estig a fellépő művészek, sportolók, háttérszereplők, hogy a tv képernyője előtt már minden tökéletes legyen. Nagyon kedves és közvetlen volt mindenki Zsókával – mesélte lapunknak Gaál Sándor, Zsóka édesapja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában