telekom veszprém

2019.10.24. 14:00

A szurkolóknak egyelőre nem tetszik az új kabala

A legutóbbi Bajnokok Ligája-mérkőzésen, a Vardar Szkopje elleni derbi előtt mutatta be a Telekom Veszprém új kabalafiguráját. A szurkolók többségének egyelőre nem igazán tetszik az új figura.

B. Virág Rita

Nem aratott osztatlan sikert az új kabala a szurkolók körében

Forrás: Facebook

A vörös, körszakállas, szuperhősköpenyes figura bemutatásakor a várt ováció elmaradt, inkább döbbent csend fogadta az új kabalát. A Thor-kalapácsos emberke nyilvánvalóan jó szándékkal készült, de egyáltalán nem fogadták a szurkolók kitörő lelkesedéssel.

Nem aratott osztatlan sikert az új kabala a szurkolók körében
Fotó: Facebook

A találkozót követően és azóta is, elárasztották a klub közösségi oldalát a különböző véleményt nyilvánító kommentek. A többség a pokolba kívánja a kissé ijesztő szemű, rőt hajú, vikingekre hajazó figurát. Sokan mondják azt, hogy ijesztő a gyerekek számára. Az is igaz, a Vardar elleni meccset megelőzően igen sokan készítettek közös fotót a kalapácsos emberrel, semmi nem mutatott arra, hogy végül a többségnek nem fog tetszeni.

A klub a napokban kikérte a szurkolók véleményét a kabala nevével kapcsolatban, de egyelőre vállalhatatlan ötleteket ajánlottak a drukkerek. Úgy tudjuk, az egyesület a héten hivatalos közleményt ad ki majd a kabala kapcsán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában