segítenek a kézilabdarajongók

2020.03.30. 07:00

A kórházaknak gyűjt a Veszprémi Szurkolói Egyesület

Egy meccsbelépő ára elnevezéssel hirdetett jótékonysági gyűjtést a Veszprémi Szurkolói Egyesület.

B. Virág Rita

Ismét összefogtak a veszprémi drukkerek Fotó: Vörös Dávid/Veszprém Handball Team

A Telekom Veszprém férfi kézilabda-együttes drukkereit tömörítő egyesület arra kérte a szurkolókat egy meccsbelépő árával támogassák a veszprémi Csolnoky Ferenc Megyei Kórházat, valamint az ajkai Magyar Imre Kórházat, amely most a koronavírus miatt, úgynevezett járványkórházként funkcionál.

A VeSzE felhívásában kitért rá, a Telekom bajnoki mérkőzéseire átlagosan 2500 forintba kerül egy belépő. Azt írják, természetesen nincs megkötés, ezúttal nincs telt ház veszély, aki segíteni szeretne több jegy árát is elutalhatja nekik.

„Fogjunk össze, mert talán soha nem volt ekkora szüksége az egészségügynek a segítségünkre.” – áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményükben. Mint megtudtuk, eddig [cikkünk megjelenéséig – a szerk.] 196 darab belépőjegy árát sikerült összegyűjteni, vagyis 490 ezer forintot.

Ismét összefogtak a veszprémi drukkerek
Fotó: Vörös Dávid/Veszprém Handball Team

Amennyiben bárki segíteni szeretne, az egyesület közösségi oldalán megtalál minden pontos tudnivalót. A gyűjtés április 3-ig tart, ezután a kórházak megkapják a nekik szánt összeget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!