Újra drukkerek előtt bizonyíthatnak a VLS Veszprém labdarúgói

A Practical VLS Veszprém együttese a kiesés elől menekülő BKV Előre ellen folytathatja remek hazai sorozatát az NB III Nyugati csoportjának 34. fordulójában, immáron a védettségi igazolvánnyal rendelkező nézők előtt.

Rónai Tamás

A piros mezes VLS Veszprém a BKV Előre együttesét látja vasárnap vendégül

Fotó: Pesthy Márton/Napló

– Minden csapat életében van ilyen mérkőzés, sajnos előbb-utóbb a csapatoknál megmutatkozik a mentális és fizikai fáradtság, ami minket a Balatonfüred elleni találkozón jellemzett – emlékezett vissza a 3-0-s vereségre Pető Tamás, a VLS mestere.

– A csapat húzóemberein lehetett leginkább érezni a fáradtságot, mind fejben, mind fizikailag, és az ebből következő figyelmetlenségek számlájára írható a két pontrúgásból és egy beadásból kapott gól. Minden meccsen nélkülöznünk kell két-három játékost, most a fürediek ellen nagyon megéreztük Dobsa hiányát a védelem közepéről, főleg a pontrúgásoknál. Nem hibáztatom a játékosaimat, tették a dolgukat, de az első találat után sajnos gyorsan érkezett a második, és onnan már nem volt visszaút, nem volt bennünk a gól – folytatta Pető Tamás.

Vasárnap 16 órai kezdettel a tabella 16. helyén álló BKV Előre együttese látogat a királynék városába. A fővárosiak remek formát mutattak az előző négy találkozón, két győzelem mellett két döntetlent szereztek, ezzel már csak egy ponttal vannak lemaradva a még bennmaradást érő 15. helytől.

A piros mezes VLS Veszprém a BKV Előre együttesét látja vasárnap vendégül Fotó: Pesthy Márton/Napló

– Borzasztó nehéz összecsapásra számítok a fővárosiak ellen. A megszerzett infor­mációk alapján csak a védekezésre helyezik a hangsúlyt, várhatóan egy betömörülő védelmet kell majd megbontanunk. Nagyon nagy szerepe lesz annak, hogy kulcsjátékosaink milyen formában lépnek majd pályára, de a héten sikerült a frissítésre helyezni a hangsúlyt, mentálisan és fizikailag is – árulta el a VLS vezetőedzője.

Természetesen a győzelem a célja hazai pályán a Veszprémnek, amelyben nagy segítség lehet az eltiltását letöltő Dobs és a hosszú hetek után visszatérő Gálfi játéka is, növelve Pető Tamás variációs lehetőségeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!