remek csatának ígérkezik

2021.08.10. 20:58

Villanyfényes derbi vár a veszprémiekre Bicskén

Az NB III nyugati csoportjában győzelemmel rajtoló Practical VLS Veszprém labdarúgó-együttese szerda este a Bicske otthonában lép pályára.

Rónai Tamás

A VLS Veszprém (pirosbanacsapatkapitány, Somogyi Richárd) bizakodva utazhat a következő bajnokijára szerdán

Fotó: Nagy Lajos/Napló

Remekül kezdte a szezont a veszprémi gárda, az első fordulóban magabiztos, kétgólos sikert arattak a Komárom ellen, majd az előző hétvégén a Magyar Kupában fölényesen, 7-1-re diadalmaskodtak a Győr-Moson-Sopron megyei bajnokságban szereplő Jánossomorja ellen. A kupamérkőzésen az új játékosok közül Baldauf Konrád és Takács Martin is betalált, valamint Keresztes Zalán mesterhármast jegyzett.

– A Jánossomorja elleni összecsapáson azok a játékosok kaptak lehetőséget, akik az első bajnokin kevesebb játékperchez jutottak. Valamint nagy öröm volt számunkra, hogy hosszú sérülése után Krebsz Máté is újra játszhatott. A pályára lépők nagyon jó mentalitással és hozzáállással fociztak, amit kifejezetten nagy pozitívumnak tartok. Szerencsére egyáltalán nem becsültük le az ellenfelet, ezt a nagyarányú győzelem is mutatja, így tökéletesen elégedett voltam a csapat produkciójával – értékelt Pető Tamás, a VLS vezetőedzője.

A hétközi fordulóban a bakonyiak ahhoz a Bicskéhez látogatnak, akik annak ellenére, hogy a nyári szünet során több rutinos játékossal erősítették meg a keretet, a nyitókörben 4-1 arányban maradtak alul az Érd otthonában. A Veszprém az előző idényben két alkalommal is legyőzte a Fejér megyei együttest, előbb hazai pályán Rápó és Molnár Balázs góljával, majd idegenben Major korai találatával gyűjtötte be a három pontot, s nyilván emiatt kifejezetten fűti a visszavágás reménye Csordás Csaba csapatát.

A VLS Veszprém (pirosban a csapatkapitány, Somogyi Richárd) bizakodva utazhat a következő bajnokijára szerdán Fotó: Nagy Lajos/Napló

– Az előző évadban a bicskeiek ellen mindegyik találkozón meg kellett dolgoznunk a sikerért. Ráadásul ellenfelünk a holtszezonban több, NB II.-es rutinnal rendelkező játékost is igazolt, összességében tehát kifejezetten nehéz összecsapás előtt állunk. A győzelmi esélyeink megvannak, szeretnénk folytatni a jó sorozatunkat és begyűjteni az újabb három pontot. Szerencsére mindenki egészséges, így kellemes gondjaink vannak a csapat összeállításánál – árulta el Pető Tamás.

A szerdán 18.30 órai kezdettel rajtoló villanyfényes esti mérkőzés remek csatát ígér, a belépéshez az érvényben lévő kormányrendelet értelmében azonban védettségi igazolvány felmutatása szükséges.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában