Értékes veszprémi pont a listavezető otthonában

Gólnélküli döntetlent ért el a Practical VLS Veszprém együttese az első helyen álló Mosonmagyaróvár otthonában, a labdarúgó harmadosztály szombati rangadóján.

Rónai Tamás

A veszprémi játékok egy csapatként küzdöttek, és megérdemelt döntetlent értek el Mosonmagyaróván

Fotó: Penovác Károly/Napló

Az első játékrészben a hazaiak irányították a játékot, több helyzetet is kidolgoztak, de a bakonyiak remekül megszervezték a védekezésüket. Két veszélyes mosonmagyaróvári lehetőséget követően az első vendég lövésre a 29. percig kellett várni, Gálfi közel 40 méteres szabadrúgását hárította bravúrral Heinrich. A gól nélküli félidőt követően mindkét mester cserélt, így a játék képe is megváltozott.

A Veszprém több ígéretes akciót is vezetett, a 49. percben Major elől mentettek az utolsó pillanatban, majd Kovács fejese tévesztett célt. A játékrész derekán ismét Gálfi veszélyeztetett egy szabadrúgással, a 70. percben pedig Somogyi lőtt centikkel a kapu mellé. Az utolsó percben Zachán kapta meg második sárga lapját, így a VLS emberhátrányban fejezte be az összecsapást, és megérdemelten szerezte meg az egyik bajnoki pontot.

Pető Tamás: Nagy taktikai harc folyt a pályán, a mérkőzés megmutatta, hogy miért ez a két csapat áll a tabella élén. Az első félidőben defenzívebben voltunk, a hazaiak mezőnyfölényben játszottak, de a második játékrészben magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, több ígéretes támadást is vezettünk, kis szerencsével gólt is szerezhettünk volna. Összességében jó eredményt értünk el, a védekezésünk jól működött, maximálisan elégedett vagyok a csapat teljesítményével.

A veszprémi játékok egy csapatként küzdöttek, és megérdemelt döntetlent értek el Mosonmagyaróván Fotó: Penovác Károly/Napló

Credobus MosonmagyaróvárPractical VLS Veszprém 0-0 (0-0)

Mosonmagyaróvár. V.: Molnár A. Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Czingráber, Debreceni, Deák, Jasarevic, Végh (D’Urso, 52.), Tóth M. (Tóth L., 58.), Horváth K. (Nagy K., 58.), Illés, Boros (Popov, 78.), Szegő (Nagy Z., 58.). Vezetőedző: Varga László.

Practical VLS Veszprém: Héninger – Dobsa, Gulyás, Kovács D., Zachán, Somogyi, Baldauf (Nagy R., 61.), Vass, Krebsz (Takács M., 46.), Gálfi, Major (Keresztes, 70., Varga M. 90.)). Vezetőedző: Pető Tamás.

Kiállítva: Zachán, a 90. percben.

Részletek később!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában