A félszigeti futsalosok könnyedén fektették két vállra a csoport sereghajtóját

Szoros első félidőt követően könnyed sikert aratott idegenben a Tihanyi FC a futsal NB II. nyugati csoportjának hetedik fordulójában.

Horváth Gábor

A Tihanyi FC (zöld mezben) tizedik a tabellán

Fotó: Pesthy Márton/Napló

A tihanyiak Budaörsre látogattak, ellenfelük a sereghajtó BAK-Maximo alakulata volt. A vendégcsapat az ötödik percben megszerezte a vezetést, Tóth Dániel volt eredményes, és az első játékrészben nem esett több találat.

A szünet után beindultak a Veszprém megyeiek, akik sorozatban hatszor találtak riválisuk kapujába. A házigazda az utolsó percben szépített, de az utolsó szó a Tihanyé volt, Bocsev Balázs góljával ért véget a bajnoki. A vendégek elosztották a feladatot, a nyolc találatot hét játékos szerezte, Rusvai László tudott duplázni. A Tihanyi FC legközelebb otthon szerepel, november 8-án a Nagykanizsát fogadja.

A Tihanyi FC (zöld mezben) tizedik a tabellán
Fotó: Pesthy Márton/Napló

Eredmény: BAK-Maximo–Tihanyi FC 1-8 (0-1). Budaörs. V.: Hartung, Mózsa, Tóth. Tihanyi FC: Pap – Dévényi, Csernay, Horváth B., Tar. Csere: László, Körösi, Tóth D., Bocsev, Bencsik, Rusvai, Szücs. Gólszerző: Lőrinczy (40.), ill. Tóth D. (5.), Szücs (22.), Rusvai (24.), Körösi (26.), Bencsik (28.), Rusvai (29.), Csernay (36.), Bocsev (40.). Az állás: 1. UTE (hét meccs után) 19, 2. Magyar FA (6) 13, 3. Haladás II. (7) 13, 4. Sárvár (6) 10, 5. Nagykanizsa (6) 9, 6. ELTE-BEAC (5) 9, 7. Szigetszentmiklós (7) 9, 8. REAC (7) 9, 9. PTE-PEAC (7) 8, 10. Tihany (7) 7, 11. Dunaújváros (7) 4, 12. BAK (6) 1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában