Megvan az első győzelem!

Álmosan kezdte a CoreComm-VESC a Jászberény elleni vasárnapi bajnokit.

VESC

Fotó: VESC

A vendégek 8-2-es rohanással indítottak és 16-10-nél is még Deme Gábor csapata járt előrébb. A hazai időkéréseket követően Szokolikné Kalmár Judit tanítványai is egyre inkább belendültek. A hajrában előbb utolérték ellenfelüket, majd a vezetést is átvéve, 25:23-ra hozták a játékrészt – írja a Veszprémi Egyetemi Sport Club honlapja.

Az első szettgyőzelem után szorosan indult a második felvonás, de Morgan Sherwinék szép lassan állva hagyták a jászságiakat. Tíz pont is volt már a különbség a felek között, amiből még tudtak faragni a vendégek, az újabb hazai részsikert azonban már nem tudták megakadályozni.

A harmadik szett elején még a Jászberény járt előrébb, de a folytatásban már nem volt kérdéses a mérkőzés végkifejlete. A VESC egyértelműen ellenfele fölé nőtt, aminek meg is lett az eredménye.

A veszprémi hölgykoszorú végül 3-0-ra nyert, az új szezon első győzelmét pedig a szépszámú közönség is vastapssal díjazta. Folytatás szerdán a Balatonfüred elleni Magyar Kupa meccsen.

Fotó: VESC

Női röplabda NB I – 4. forduló

CoreComm-VESC – Jászberény 3:0 (23, 19, 14)

Táncsics iskola, 50 néző. V.: Halász E., Szabó P.

VESC: Huck 3, Miklós 11, Szvath 5, Sherwin 13, Hajós 15, Bozsó 3. Csere: Tóth 1 (liberó), Molnár-Pintér, Monteiro 1. Vezetőedző: Szokolikné Kalmár Judit.

Jászberény: Kállai 3, Faragó 4, Imre 4, Hajdu 4, Sléder 9, Juhász. Csere: Deme, Lagzi-Kovács (liberók), Patócs 2, Horváth, Hajdu, Juhász, Somlai. Vezetőedző: Deme Gábor.

Szokolikné Kalmár Judit: álmos kezdés után sikerült a lányoknak végre elhinniük, hogy meg tudják nyerni a meccset, és ehhez mérten kezdtek el játszani. Centermunkánk is javult az előzőekhez képest. A hibák redukálása és az önbizalom még mindig első számú feladatunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!