A pápaiakkal küzdöttek meg

2022.05.18. 18:34

Az Ősié lett a bronz

Az Ősi „Andreotti” SE és a Pápa küzdött meg a bronzéremért a férfi kézilabda Veszprém-Zala megyei bajnokságban. A hazaiak ünnepelhettek a mérkőzést követően.

Horváth Gábor

Az ősi játékosok boldogan pózoltak az utolsó fordulót követően

Forrás: Ősi „Andreotti” SE

Az már korábban eldőlt, hogy a Bajnok DSE együttese végez az első helyen a Veszprém-Zala megyei férfi kézilabda-bajnokságban. A második a Simontornyai KK lett.
A harmadik hely sorsa az utolsó fordulóban dőlt el, amikor az Ősi és a Pápa találkozott egymással utóbbi otthonában. A hazaiak 30-23-ra nyertek, s ezzel megszerezték a bronzérmet.
– Mint minden mérkőzésre, erre is  készültünk,  talán ami mellettünk szólt, hogy kezdünk összeszokni, a védekezésünk, úgy gondolom, stabil és egyben erős is. A srácok mindent megtettek annak érdekében, hogy a bronzérem a mi nyakunkban lógjon – fogalmazott az Ősi szakvezetője, Ignácz Krisztián, aki a szezon eleje óta irányítja a csapatot. Elmondta, a pandémia  okozta nehézségeket ők is megérezték, ezek ellenére igyekeztek helytállni, kitartani.
– Emlékezetes mérkőzésünk volt a Zalaegerszeg elleni idegenbeli győzelem. Egyébként minden találkozónkból igyekeztünk tanulni, konzekvenciákat levonni. Az egyéni teljesítményekkel nem foglalkozunk, nálunk csapat van, egységben gondolkodunk - emelte ki az edző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában