Labdarúgás

2022.08.11. 14:12

A három pontért utazik Zalaegerszegre a Practical VLS Veszprém

A Zalaegerszeg II ellen folytatná győzelmi szériáját a Practical VLS Veszprém az NB III Nyugati csoportjában.

Marton Attila

A veszprémiek győzelemmel hangoltak az NB III-as nyitányra Fotó: Penovác Károly/Napló

Fotó: Fotó: Penovác Károly Veszprém Megyei Napló

A VLS a bajnokság első két fordulójában egyaránt 2-0-ra diadalmaskodott: előbb Balatonfüreden, majd a Kaposvár ellen „hazai” környezetben (a veszprémi stadion atlétikai pályájának felújítása miatt Ajkán játssza hazai mérkőzéseit ebben a szezonban a futballcsapat).

Érdekesség, hogy a tavalyi bajnokságot is két 2-0-s győzelemmel kezdte a VLS. A ZTE II az előző bajnokságban a középmezőnyben végzett, a mostani szezont a Zsámbék elleni hazai döntetlennel, és a Nagykanizsán aratott egygólos győzelemmel indította. Pető Tamás, a VLS vezetőedzője kérdésünkre elmondta, szeretnék folytatni a bajnokságban a győzelmi sorozatukat. Az előző szezonban Zalaegerszegen 1-0-ra a hazaiak nyertek, míg Veszprémben a VLS győzött 1-0-ra. A szakvezető elmondta, a tavalyi eredményekből nehéz kiindulni, mert az első osztályú csapatok tartalékcsapatainál folyamatosan változik a keret. Pető Tamás elmondta, igyekeznek a saját játékukat játszani, és reményei szerint ezzel sikert érnek el.

A jó bajnoki szereplés mellett a VLS a múlt héten váratlanul búcsúzott a kupától a Szombathelyen a megyei első osztályban szereplő Király SE ellen elszenvedett vereséggel. Ennek kapcsán az edző elmondta, nem tehet szemrehányást a játékosoknak, akik mindent megtettek a mérkőzésen, az ellenfél azonban a három kapura lövéséből két gólt szerzett. A ZTE II-VLS Veszprém mérkőzés augusztus 14-én, vasárnap 11 órakor kezdődik a zalaegerszegi ZTE Arénában. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában