Kézilabda NB I

2022.10.28. 14:47

Házi rangadó következik az arénában

A Fejér-B.Á.L. és a Telekom egyaránt két nemzetközi kupamérkőzés között várja az egymás elleni összecsapást, amelynek szombaton 17 órai kezdettel a megyeszékhely arénája ad otthont.

Horváth Gábor

A "kis" Veszprém a Telekom Veszprémet fogadja

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Veszprémi házi rangadót rendeznek szombaton a férfi kézilabda-élvonalban, a Fejér-B.Á.L. pályaválasztásával az arénában mérkőzik meg a megyeszékhely két NB I-es alakulata. 
A rangadó ebben az esetben nem arra utal, hogy két azonos vagy hasonló erősségű együttes méri össze tudását, a Telekom Veszprém Európa egyik legjobbjaként nyilván abszolút esélyese a jobbára fiatal hazai játékosok alkotta „kis” Veszprém elleni bajnokinak. 
Érdemes kiemelni, hogy két nemzetközi kupacsapat találkozik egymással, méghozzá két nemzetközi forduló között. Momir Ilics csapata a Magdeburg elleni hazai Bajnokok Ligája-fellépést követően jövő csütörtökön a lengyel Plock vendége lesz. A Fejér-B.Á.L. kedden Németországban, a Göppingen otthonában vizitált az Európa Ligában, jövő kedden pedig a svájci Schaffhausent fogadják Konkoly Csaba fiai.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!