Foci

2023.03.10. 13:24

Meglepetéscsapat ellen győzne a Füred

Immár a 25. forduló következik a hétvégén a labdarúgó NB III. nyugati csoportjában: a Balatonfüredi FC (12.) vasárnap 14 órától a Bicskei TC-t (7.) fogadja.

Juhász-Léhi István

Forrás: illusztráció

– Hétvégi ellenfelünk a mezőny egyik legstabilabb és legszervezettebb csapata – jelentette ki lapunk érdeklődésére Borgulya István, a Balatonfüredi FC vezetődzője. –  Mindez az eredményeiken is látszik, hiszen több meglepetést okoztak eddig, legutóbb például a Tatabányát verték meg 1-0-ra hazai pályán, ráadásul tavasszal veretlenek. Általában jó meccseket játszunk a Bicskével, ám legyőzni még nem sikerült őket. Most itt az alkalom, hogy ez megforduljon, és begyűjtsük a pontokat. Céljaink változatlanok, a bajnokság első 10 csapata között szeretnénk lenni a pontvadászat végén.

Hangsúlyozta, a csapat vevő az általa képviselt filozófiára, ráadásul a keret gerincével lassan harmadik esztendeje dolgoznak együtt. Ugyanakkor jelen állás szerint a keret minden tagja a szakvezetés rendelkezésére állhat, hiszen sem eltiltottja, sem sérültje nincs a Fürednek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában