Magyar-szerb meccs

2023.10.14. 22:06

Együtt szurkolják ki a veszprémi politikusok, hogy mindenki úgy tegyen, ahogy tönni köll

Ovádi Péter országgyűlési képviselő és Porga Gyula, Veszprém polgármestere is a Puskás Arénában szurkol a magyar válogatottnak az év meccsén.

Veol.hu

Óriási molinóval készültek az ultrák az év meccsére

Forrás: MTI

Fotó: Czeglédi Zsolt

Mint ismert, a szerbekkel játszunk visszavágót az Európa-bajnoki selejtezőn, a kezdőben pedig helyet kapott a veszprémi származású védő, Lang Ádám is. Ovádi Péter és Porga Gyula „Hajrá, Magyarország! Hajrá, magyarok!” felkiáltással jelentkezett be a Puskás Arénából, sok tízezer drukker társaságában. 

Nos, az első félidőre nem lehetett panasza senkinek. A 20. percben Varga Barnabás szerezte meg a vezetést, és ugyan a 33. percben a szerbek szépítettek Pavlovics góljával, sokáig nem örülhettek, mert Sallai Roland egy perccel később bevette a kapujukat. A második félidőben pedig sikerült őrizni a poziíciót, vagyis az állást, így 2-1-es győzelmet ünnepelhetett a válogatott.

Várjuk olvasóink fotóit, videóit is! 
Ha ott  voltál a magyar-szerb meccsen, küldd el a képet, videót, amelyet készítettél a [email protected] email-címre! Mutassuk meg, hogy szurkolt vármegyénk a magyar válogatottnak!

A meccs kezdete előtt egyébként az ultrák óriási koreográfiát mutattak be. A szó szoros értelmében is, ugyanis egy hatalmas Rózsa Sándor-molinót emeltek a magasba, miközben egy felirattal üzentek is. Az idézet egyébként a híres betyárnak tulajdonítják.

Ha mindenki úgy tösz, ahogy tönni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lönni köll.

Közvetítésünk a meccsről ITT követhető.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!