Sportszerűség?

2024.01.19. 10:47

Ilyet is ritkán látni! Szándékosan kapott gólt a futsalcsapat - videóval

Nem mindennapi eset történt az Aramis SE-Haladás VSE NB I-es futsalmérkőzésen.

Horváth Gábor

Forrás: youtube/MLSZTV

Az alapszakasz 19. fordulójában játszott találkozón a címvédő volt a budaörsi Aramis SE vendége. A Haladás volt a meccs esélyese, meg is szerezte a vezetést a szombathelyi alakulat, erre a gólra azonban hárommal válaszoltak a hazaiak.

A harmadik találat volt érdekes, Büki Baltazár juttatta a hálóba a labdát, előtte viszont néhány másodperccel a Haladás egyik játékosa jelezte, hogy megsérült és elterült a földön. A vendégek reklamáltak: Büki gólja így sportszerűtlen volt.

Az volt? - döntsék el az olvasók!

Az biztos, hogy a játékvezetők nem állították meg a játékot, a találat szabályos körülmények között született. A földre kerülő szombathelyi játékos nem sérült meg (szerencsére), azonnal tudta folytatni a játékot. A közösségi médiában a videóhoz hozzászólók közül éppen ezt emelték ki sokan, nem volt komoly a sérülés, emiatt kár volt reklamálni.

Az Aramis SE mindenesetre engedett a Haladás reklamálásának, a középkezdésnél a játékosok állva maradtak, engedték gólt lőni a vendégeket. A szombathelyiek később fordítani tudtak és 6-4-re nyertek.

A videón 1:28-tól látható az eset.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!