Hibázott a játékvezető?

2024.02.29. 10:24

Ezért nem járt büntető a Veszprémnek – videó

A helyszínről tudósítottunk szerda este a Veszprém-Kecskemét labdarúgó Magyar Kupa mérkőzésről. A második félidő elején a hazai szurkolósereg egy emberként pattant fel, 11-est reklamálva, de a bíró sípja néma maradt. Videón mutatjuk az esetet.

Horváth Gábor

Fotó: Fülöp Ildikó/Napló

Mint ismeretes, az NB I-es Kecskemét 2-0 arányban jobbnak bizonyult szerdán az NB III-ban szereplő Practical VSC Veszprémnél a labdarúgó Magyar Kupában, az ajkai stadionban. Így a vendégek jutottak be a sorozat legjobb nyolc csapata közé.

A Veszprém méltó ellenfele volt a komolyabb erőt képviselő Kecskemétnek. Az állás az 59. percig 0-0 volt, ekkor jutottak előnyhöz az alföldiek. Nem sokkal Zsótér Donát gólja előtt akadt egy eset a kecskeméti 16-oson belül, amely felborzolta a kedélyeket. A bakonyiak egy szép támadás végén kapura lőttek, a labda viszont lepattant az egyik blokkoló védőről. Vagyis inkább az ő kezéről. Videón mutatjuk az esetet, döntse el mindenki maga, hogy igaza volt-e a játékvezetőnek, aki nem ítélt büntetőt.

A videón az m4sport oldalán akció 1:17:10-nél indul. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!