Kokó is a ringbe került

2017.09.17. 11:48

Ilyen egy profi bokszgála

Kovács Kokó István is ringbe került a remek hangulatú várpalotai profi bokszgálán, amelyen kőkemény küzdelmet láthatott a nagyérdemű.

Horváth Gábor

A veszprémi származású Törteli Balázs újabb profi sikert aratott Fotó: Felix Promotion

A Thury vár helyett a Gál Gyula Városi Sportcsarnok adott otthont a Felix Promotion profi ökölvívó gálájának pénteken, de az esemény ettől nem szenvedett presztízs veszteséget. Sőt. A hűvös idő miatt mindenképpen jó választás volt a beköltözés, a csarnokban remek körülmények és jó hangulat fogadta a résztvevőket.

Kezdjük a végén! A menetrend utolsónak kiírt mérkőzése elmaradt, Kovács Zoltán tanzániai ellenfele ugyanis nem utazhatott külföldre hazájából. A hiányzás előfordul, de míg másoknak sikerült tartalékot találni, a nagypehelysúlyú magyar bokszoló vetélytárs nélkül maradt.

A veszprémi származású Törteli Balázs újabb profi sikert aratott
Fotó: Felix Promotion

Így Szellő Imre zárta az estet, nem is akárhogyan, már a második menetben elintézte a bosnyák Petar Marvaljt.

Hatalmas, olykor nem túl sportszerű, mélyütésekkel tarkítitt küzdelmet hozott a gála egyetlen címmérkőzése, Egedi Renátó az ukrán David Gorohovec legyőzésével szerezte meg a WBO ifjúsági bajnoki övét. A nagyobb nevek közül magabiztosan nyert Bacskai Balázs is.

A Balatonfűzfőn készülő (edző: Nyikovics Gábor) Törteli Balázs (kisváltósúly) és Darmos József (cirkálósúly) egyeránt egyhangú pontozásos sikert ünnepelhetett. Az új súlycsoportban próbálkozó Törteli grúz vetélytársat vert és elégedett lehetett produkciójával. Darmos második alkalommal bunyózott Detre Gáborral és ezúttal is megszenvedett a sikerért. Igaz, a végén padlóra küldte ellenfelét.

Természetesen nem hiányozhatott az eseményről Kovács Kokó István sem, a WBO európai elnöke a Szívbeteg Gyerekek Védelmében Alapítvány részére adott át 500 ezer forintos adományt a szervezett nevében a várpalotai ringben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában