Fantasztikus szurkolók!

2017.12.05. 15:26

Telekom Veszprém – Kielce: Négyezer fólia a lelátón

Fantasztikus élőképpel rukkoltak elő a veszprémi kézilabdadrukkerek a szombati Bajnokok Ligája mérkőzésen.

Horváth Gábor

Íme, a fantasztikus élőkép egy részlete Fotó: Penovác Károly

Még a megszokottnál is izgalmasabb, érdekesebb hanglatban rajtolt a Telekom Veszprém és a Kielce BL-összecsapása szombaton. Ennek egyik oka az volt, hogy a hazai és a vendég szurkolók hangos skandálással, egymás éltetésével bizonyították a lengyel-magyar barátság erejét.

Íme, a fantasztikus élőkép egy részlete Fotó: Penovác Károly

Másfelől a bakonyi drukkerek fantasztikus élőképpel készültek. A lelátón elhelyezett, s a szurkolók által feltartott színes papírok a lengyel és a magyar zászlót rajzolták ki, s ehhez jött még egy felirat is: „Két nemzet van egyesülve bennünk, S mily két nemzet! a lengyel s magyar.” (Részlet Petőfi Sándor, Az Erdélyi Hadsereg című verséből.). – Közel négyezer darab fóliából állt az élőkép, egy tucat ember majdnem három órát dolgozott rajta – mondta el lapunknak a szervező Veszprémi Szurkolói Egyesület elnöke, Czinczás Dávid, aki hozzátette: a Telekom Veszprém partner volt akciójukban, amelyet klubjuk tagdíjakból finanszírozott. Megtudtuk, a folytatásban is szeretnének hasonló alkalmakat, megmozdulásokat szervezni, élőképeket létrehozni.

- Az egyesület elnökségének nevében szeretném megköszönni a segítők munkáját – hangsúlyozta Czinczás Dávid, aki megjegyezte, klubjuk szívesen várja új tagok jelentkezését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában