foci

2017.11.13. 12:28

Nem sokan lőnek négy gólt Csetényben

Az almádi játékos mesterhármast szerzett Zircen, az ajkai pedig négyszer köszönt be a csetényiek otthonában. Természetesen mindketten bekerültek a forduló válogatottjába az MTD Hungária megye I-es labdarúgóbajnokság 14. körében.

Horváth Gábor

A sümegiek kapitánya, Karika Ákos nem először tagja a forduló csapatának Fotó: Balogh Ákos

Nem tartotta magát rosszul a sereghajtó, a Tihanynak mégis sikerült győznie (2:0) a Peremarton SC Berhida otthonában. A vendégcsapatból Nemes Gergő került be lapunknál a forduló legjobbjai közé.

Az éllovas Balatonfüredi FC szintén nem parádézott ezen a játéknapon, ám sikerült begyűjtenie a három pontot. A BFC 2:1-re verte a gyulafirátótiakat, Mátyás Róbert teljesítménye kiemelkedett a mezőnyben.

Előző fordulóbeli botlását követően ezúttal magabiztosan nyert az Úrkút SK, amely a duplázó Korpos Tibor, valamint Tróbert Attila és Szabó Levente főszereplésével 4:1-re verte a Devecsert.

Komoly derbit játszott a Várpalotai BSK és az Ajka Kristály egymással, a meccs 3:3-ra végződött, úgy, hogy a házigazda háromszor egyenlített, utoljára a 92. percben. A Napló Zsupek Dániel teljesítményét emelte ki.

A sümegiek kapitánya, Karika Ákos nem először tagja a forduló csapatának Fotó: Balogh Ákos

A sümegiek begyűjtötték a pontokat Ugodon (2:1), a vendégek győztes gólját a csapatkapitány Karika Ákos szerezte.

A Balatonalmádi SE Straub Ádám mesterhármasával fektette két vállra saját pályáján az FC Zirc-Dudart.

A forduló alsóházi rangadóját a Magyarpolány nyerte, méghozzá könnyedén. A Péti MTE elleni 5:0-ás sikerből a játékos-edző Piri Ottó két találattal vette ki a részét.

A Fűzfői AK meg sem állt hat gólig, ráadásul egy tipikusan „nehéz” pályán, Csetényben volt ilyen eredményes (6:1). Radnai Gábor jól védett, Kovács Kálmán négyszer mattolta a hazaiakat. hg

Kapus

Radnai Gábor (FAK)

Hátvédek

Mátyás Róbert (B.-füredi FC)

Szabó Levente (Úrkút SK)

Zsupek Dániel (VBSK)

Nemes Gergő (Tihanyi FC)

Középpályások

Straub Ádám (B.-almádi SE)

Karika Ákos (Sümeg VSE)

Tróbert Attila (Úrkút SK)

Piri Ottó (Magyarpolány)

Csatárok

Korpos Tibor (Úrkút SK)

Kovács Kálmán (FAK)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában