Hírek

2012.04.24. 16:45

Együtt ringatózott kicsi és nagy

Veszprém - Kellemes időben, jó hangulatban telt a Ringató Körzeti Óvoda egészségnapja. Együtt tornázott, jógázott mindenki, az apróságoktól kezdve a nagyszülőkig.

Szabó Zsuzsanna

Az egészséges életmódról és a vidám együttlétről szólt a szombat délelőtt a Ringató óvodában. A nap Iváncsik Gergő kézilabdázó vezetésével zajló reggeli tornával kezdődött, amin az apróságoktól kezdve a szülőkig és óvónőkig mindenki részt vett. A egészségről és annak megtartásáról szóló előadásokon kívül a jelen lévők véradáson és  testzsírmérésen vettek részt, de nagy népszerűségnek örvendett a rendőr- és mentőautó-bemutató és -kipróbálás, valamint az állatsimogató is.

A felnőttek reformételeket, répalevest és biosajtokat kóstolhattak, míg a gyerekek sorversenyeken vettek részt.

Korom Irén óvodavezető elmondta, az idei munkatervük kiemelt feladata az egészségre  nevelés, ezért tartották fontosnak a rendezvényt. A jó hangulat és a pozitív visszajelzések alapján az eseményt előreláthatólag jövőre is megtartják.       

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!