Hírek

2012.07.30. 15:53

Humoros dumások Füreden

Balatonfüred - Benk Dénes, Janklovics Péter, Kiss Ádám és Lorán Barnabás szórakoztatta a DumaFüred humorfesztivál nézőit vasárnap este.

Káposztás Vivien

Talán a viharral fenyegető időjárás, talán az olimpia az oka, de tény, hogy nem telt meg csordultig poénra éhes tömeggel a nagysátor vasárnap este, pedig a fellépők erősen megdolgoztatták a hasizmokat. Benk Dénes főleg az édesanyja folytonos aggódásából és a nővére "tipikus női mivoltából" adódó félreértésekkel, családi történetekkel szórakoztatott, Janklovics Péter pedig az alkoholnak "köszönhető" poénokkal nevettetett. Megtudtuk, hogy miért töltött egy szilveszteréjszakát a rend- őrségen barátaival, és azt is, hogy hogyan vigyünk csődbe egy szír vállalkozótól bérelt gyrossütödét egyetlen hónap alatt.

Lorán Barna Trabarna most kivételesen nem a hangutánzással, hanem a balul elsült családi nyaralás történetével szórakoztatott. Pironkodva mesélte, hogy wellnesselés közben hogyan sikerült eldugítani egy medencét a fürdőnadrágjával, és ha ez még nem lett volna elég a nevetéstől fulladozó tömegnek, azt is megtudtuk, hogy nem éppen a legjobb választás kiskedvencünk felügyeletére. A finálét Kiss Ádám produkálta, aki a nyíregyházi és debreceni "tájszólásból" adódó félreértésekkel okozott boldog perceket, és elmesélte élete első, saját fellépésén történő lánykéréses sztoriját is. A stand-uposok után az Ocho Macho koncertezett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!