Hírek

2012.07.18. 10:35

Látta a csalót? Jelentkezzen!

Sértettek és/vagy szemtanúk jelentkezését várja a Pápai Rendőrkapitányság.

Napló Online

A Pápai Rendőrkapitányság eljárást indított csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt Hungler Győző Antal (szül.: 1970) toldi lakossal szemben, aki 2010-ben és 2011-ben számos alkalmi ismeretséget kötött elsősorban dízelüzemű járművel rendelkező kisvállalkozókkal, akiknek a jogszerűség látszatát keltve az aktuális kiskereskedelmi árnál olcsóbban kínált gázolajat eladásra. A megtévesztett áldozatoknak azonban üzemanyag helyett ténylegesen vizet értékesített.

Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint a bűncselekményeket elsősorban Budapesten, Pest megyében és Győr-Moson-Sopron megyében követte el.

Az eljáró nyomozóhatóság feltételezése szerint a felderített sértetti kör koránt sem teljes, a megkárosított személyek többsége - érdekei érvényesítését reménytelennek ítélve -  még nem tett Hungler ellen feljelentést.

A gyanúsított korábbi budapesti tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, kivonta magát a vele szemben indított büntetőeljárás alól, ezért elfogatóparancsot bocsátottak ki ellene.

A pápai rendőrök kérik, hogy aki a képen látható személy tartózkodási helyét ismeri, hollétéről bármilyen információval rendelkezik, vagy akinek a sérelmére az ismertetett módszerrel bűncselekményt követett el, jelentkezzenek a (89) 313-011-es telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!