Hírek

2013.12.17. 10:08

Ételosztás a várpalotai hajléktalanszállón

Várpalota - Ízletes szarvaspörköltet osztottak a napokban a rászorulóknak a várpalotai hajléktalanszállón.

Szabó Péter Dániel

A Verga Veszprémi Erdőgazdaság Zrt-nél hagyomány, hogy a megyében működő szakmai civil és karitatív szervezetekkel együttműködve telente segítik a nehéz helyzetben lévő embereket, megyében működő szakmai civil és karitatív szervezetekkel együttműködve. A szakemberek ismerik az ellátottak életkörülményeit, elvégzik az igényfelmérést és meghatározzák a rászorulók körét is.

Katona Csaba alpolgármester gratulál Baráth Gábor intézményvezetőnek. A háttérben Jákli Tivadar képviselő. Fotó: Szabó Péter Dániel

Az Ezernyi segítség névre keresztelt programban a Verga Zrt. 1000 adag meleg ételt és 1000 mázsa tűzifát ajánlott fel idén, a kezdeményezésben részt vett a Magyar Vöröskereszt veszprém megyei szervezete is. A fenntartásukban működő Várpalota Térségi Összevont Szociális Intézmény, avagy ismertebb nevén a palotai hajléktalanszálló adott otthont a napokban rendezett ételosztásnak, ahol Katona Csaba alpolgármester és Jákli Tivadar önkormányzati képviselő jelenlétében 100 adag szarvaspörköltet porcióztak ki a rászorulóknak.

Baráth Gábor, a Vöröskereszt megbízott megyei igazgatója elmondta, a program december 18-án tovább folytatódik, így a szociális intézménnyel kapcsolatban lévő emberekhez összesen 200 adag meleg ételt tudnak eljuttatni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!