Hírek

2013.02.22. 10:17

A katonák adománya

A tavalyi évhez hasonlóan az idei ezredbáli bevétel egy részét is jótékony célra, a Bébi Koraszülött Mentő Alapítványnak ajánlotta fel az MH 54. Veszprém Radarezred.

Szabó Péter Dániel

A rádiótechnikai csapatok napjához kapcsolódva minden évben bált rendez a veszprémi székhelyű katonai alakulat, s az idei esztendőben úgy döntöttek, hogy a bevétel egy részét karitatív célokra ajánlják fel.

Vörös Zoltán ezredparancsnok és dr. Szabó Éva főorvos a kórház gyermekosztályán tartott ünnepélyes átadáson (Fotó: Szabó Péter Dániel)

- A rendezvény vendégei dönthették el, hogy melyik szervezet ki kapja a 150 ezer forintos adományt, végül a veszprémi Bébi Koraszülött Mentő Alapítványra voksoltak a legtöbben - mondta el pénteken a kórház gyermekosztályán Vörös Zoltán okleveles mérnök alezredes, a radarezred megbízott parancsnoka, majd a felajánlásról szóló díszokiratot átadta Dr. Szabó Évának, a Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház centrumvezető főorvosának.

Az alapítvány kuratóriumának elnöke kérdésünkre elmondta, nagy örömmel fogadták a katonák felajánlását, hiszen ez a munkájuk elismerését is jelenti egyben. Az összeget kötszerekre, gyógyszerekre, s a mindennapi munkához szükséges eszközökre fordítják majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!